CloudSupport.dk

Cloudcases

Cloud Computing er en fordel for alle med behov for it.
Cloud Computing, populært også kaldet “Skyen”, er en økonomisk, praktisk og forretningsmæssig fordel for alle organisationer, som har it uanset størrelse og behov.

Skyen giver en langt enklere, sikrere og dermed mindre ressourcekrævende it-anvendelse, uanset om man er nystartet og kan starte alt op i Cloud, eller har kørende infrastruktur og servere, og måske kontrakter, med aftaler om Hosting af systemer, som anvendes i organisationen.

Herunder et par eksempler på hvordan Cloud Computing giver massive besparelser og fordele:

  EKSEMPEL 1:

En nystartet virksomhed har behov for it til sine ansatte og vælger Microsoft Office 365 i skyen for under kr 75.- pr. bruger pr. måned(2015 priser).

 • Hele Office pakken som du kender til at installere på dine Mac og Windows PCere. Office pakken er incl. Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher og OneNote. Du må installere på op til 5 PC’er pr. brugerlicens.
 • Office på tablets og telefoner for den fulde, installerede Office-oplevelse på op til 5 tablets og 5 telefoner.
 • Online-versioner af Office, inklusive Word, Excel og PowerPoint.
 • Fillagring og -deling med 1 TB lagerplads pr. bruger. Du har masser af plads, og kan helt enkelt dele filer med andre ved at invitere dem til at få adgang til de mapper du vil dele.
 • Professionel mail ( Microsoft Outlook som du formentlig allerede kender ), kalender og kontakter med en indbakke med plads til 50 GB data.
 • Intranetwebsted til dine teams med sikkerhedsindstillinger, der kan tilpasses.
 • Socialt virksomhedsnetværk, der hjælper medarbejderne med at samarbejde på tværs af afdelinger og placeringer.
 • Ubegrænsede onlinemøder, chat og HD-videomøder. Inkluderer Skype for business.
 • Offentlig og enkelt redigerbar hjemmeside for jeres virksomhed på jeres eget domænenavn.

CloudSupport har hertil assisteret virksomheden med valg og igangsætning af følgende Cloudløsninger (2015 priser):

 • Regnskab, fakturering i Skyen med BillysBilling.dk til kr 99.- pr. måned.
 • Helpdesk system i Skyen til modtagelse, håndtering og arkivering af kundehenvendelser med FreshDesk.com (løsningen “taler” også dansk). Man har valgt den gratis løsning med adgang for max 3 medarbejdere, da denne dækker behovet.

 

  EKSEMPEL 2:

En mindre produktionsvirksomhed med 37 ansatte har et ønske om at lukke sine lokale servere ned og kun have et minimum af sine oprindelige driftsaftaler og licenser at skulle vedligeholde og bekoste.
Dette gøres med anvendelse af Microsoft Office 365, Azure serverdrift i skyen samt tilkøb af en række gode Cloudservices som erstatning for dyr drift på egne servere og driftsaftaler på ældre aftaler og kontrakter.

 • Man valgte Microsoft Office 365 som erstatning for de servere der hidtil kørte e-mail og filopbevaring. Løsningen koster under kr 75.- pr. bruger pr. måned og inkluderer i øvrigt de ting der nævnes omkring Office 365 herunder (2015 priser).
 • Inkluderet i Office 365 løsningen er også den offentlige hjemmeside og firmaets interne Intranet, som man har valgt at flytte til de offentlige teamwebsteder der er inkluderet i Office 365.
  Man opsagde den dyre drifts- og vedligeholdelsesaftale man havde på den offentlige hjemmeside og sit oprindelige Intranet, og reducerede omkostningen til drift og licenser betydeligt.
 • Man får også med Microsoft Office 365 aftalen styr på sine Office licenser, som nu er inkluderet i de under kr 75.- pr. bruger pr. måned man betaler. Og dette både som lokalt installerede Office programmer, og som de nye webprogrammer som bruges fra en internet browser – også på Tablet og telefoner.
 • Virksomheden havde et ældre eget udviklet system til lagerstyring, som tidligere kørte på 3 servere i et serverrum i virksomheden, og blev passet af et eksternt firma. De 3 servere er nu 2 virtuelle (ikke fysiske servere) i Skyen. Det vil sige 2 virtuelle servere som findes i Microsoft Azure, som fysisk er placeret i Microsofts datacentre i EU. Serveradministrationen varetages i dag af CloudSupport, og vedligehold og fejlsøgning er nedsat til et minimum. At løsningen er energibesparende og miljøvenlig er et ekstra plus.
 • Som økonomisystem anvendte man et ældre økonomi system, som kørte på 1 server i virksomhedens serverrum. I forbindelse med overgang til nyt regnskabsår, overgik man til e-conomic.dk i Skyen. Løsningen er en klar forbedring for virksomheden og koster under 5% i forhold til de omkostninger man tidligere havde til serverdrift og vedligehold, licenser og medarbejderes vedligehold og support af it delen af regnskabsløsningen.
 • CloudSupport har rådgivet og faciliteret dele af overgangen til “nyt it” for virksomheden, og har efterfølgende overtaget support af brugere og PC’er samt administration af Cloudløsningerne, hvor dette er nødvendigt.
 • Virksomheden er særdeles tilfredse med overgangen til en moderne, sikrere, mere miljøvenlig, tilgængelig og langt billigere drift af it.

Se også de mange andre gode grunde til at gå Cloud Computing vejen: Cloud – flere gode grunde


Og husk!
Vi svarer altid indenfor max. 15 minutter såfremt du kontakter os via mail eller Skype – alle ugens dage mellem kl 8:00 og 22:00