CloudSupport.dk

Firma It

Firma It – så I kan passe jeres virksomhed.
CloudSupport kan supportere jeres virksomheds it-anvendelse på alle områder. Vores kunder er små og mellemstore virksomheder, skoler og øvrige uddannelsesinstitutioner – vi yder også online og telefon support til private og foreninger med mindre krævende behov.
It-support:
It-support ydes online eller offline bestemt at jeres behov. Vi kan supportere det meste klientudstyr såsom PC-udstyr på Windows og Mac, Tablets og øvrige mobile devices på Android, WP og iOS, Scan- og printenheder.
It-administration:
CloudSupport kan hjælpe jer med administration til styring af jeres brugeres adgange til it-systemer, administration af jeres websites og øvrige web- og portalløsninger. Vi kan også rådgive jer i anvendelsen af eksisterende administrative systemer og ved overgang til ændret anvendelse med eventuel anvendelse af hostede eller rene Cloudløsninger.
Konsulentydelser på server, netværk og øvrige infrastruktur:
Har I behov for problemløsning eller implementeringer i jeres egen fysiske eller jeres hostede infrastruktur på servere og netværkskomponenter eller serverside applikationer, kan vi hjælpe med stærke specialister med mange års erfaring i drift og udvikling af større infrastrukturmiljøer.
Udvikling og projektledelse:
CloudSupports konsulenter har mange års erfaring med it udviklings- og implementeringsprojekter. Vi kan støtte projekter som I selv driver, vi kan planlægge, lede og gennemføre projekter, som I allerede har sat rammerne for med eller uden vores mellemkomst. Vi påtager os også gerne at gennemføre jeres projekt som en totalentreprise, hvor vi giver et bud på løsning af jeres specificerede krav.
Webudvikling:
Hvad enten I har brug for et mindre website til at markedsføre jeres forretning, organisation eller øvrige aktiviteter på, eller I har behov for en omfattende shop, et Intranet eller Corporate site, kan vi hjælpe. Kontakt os for referenceliste.
Cloud anvendelse:
Påtænker I at starte en ny virksomhed eller organisation, eller ønsker I at minimere jeres omkostninger til drift på jeres egne servere eller i har I dyre licencer, kontrakter og aftaler på konventionel hosting, kan det være en god ide at overveje om Cloud anvendelse kan være en bedre løsning. Som nystartet kommer man hurtigt og enkelt i gang og får dækket de fleste af sine it-behov ved at anvende Cloud computing.

Kontakt os for mere information og benyt meget gerne vores tilbud om en gratis it-gennemgang: Gratis it-gennemgang.

Skal du bruge hjælp nu og her: It-support nu ?