CloudSupport.dk

Om CloudSupport.dk

Hos CloudSupport er vi et netværk af selvstændige og højt kvalificerede og certificerede it-folk med kompetencer indenfor it-support og it-administration, Infrastruktur og webudvikling samt projektledelse og it-økonomi.

Vores mål er at sikre at I som kunde får bedst mulig anvendelse og gavn af jeres it investering. Dette betyder ofte, at man ser på mulighederne i “Skyen”.

Uanset om man er en mindre og nystartet organisation og kan klare sig med Office 365 suppleret af nogle få Cloud services til f.eks. bogholderi og kundedatabase eller om man er en etableret organisation med behov for at erstatte en større serverpark med alternativer i infrastruktur skyløsninger hos f.eks Amazon eller Microsoft gælder det at Cloud computing er vejen frem i forhold til af sikre en bedre udnyttelse af jeres it-ressourcer.

Vores konsulenter kommer alle med mangeårig erfaring, som strækker sig tilbage til midten og slutningen af 1990’erne. Vores dybe interesse for, og viden om, it og it’s drift og anvendelse, gør os til stærke og kompetente samarbejdspartnere for jeres organisation.

Virksomheden drives af en solid partnerkreds som gennem årelangt samarbejde har opbygget stor viden indenfor kerneområderne it-infrastruktur, it-support og it-ledelse i uddannelsesinstitutioner og virksomheder. Hos CloudSupport har vi som erklæret mål, at skabe kvalitet for vores kunder og partnere ved at holde it-teknik og it-anvendelse adskilt. På den måde vi sikrer teknikken og dens funktion, mens vores kunder og partnere kan passe deres forretning og fag-aktiviteter.

Hos CloudSupport har vi fravalgt, at have sælgere og account-managers som en del af vores organisation. Dette da vi tror på, at den direkte kommunikation mellem kunde og den udførende konsulent er den bedste måde at sikre effektivitet og kvalitet til gavn for vores kunder og vores virksomhed. Og bare rolig – vi taler samme sprog som vores kunder og er altid opmærksomme på at adskille den tekniske og it-faglige dialog fra dialogen med vores kunder og brugere om den daglige it-anvendelse.

Kontakt os for et gratis it-review: Gratis it-gennemgang

Brug for akut hjælp her og nu: It-support nu


Og husk!
Vi svarer altid indenfor max. 15 minutter såfremt du kontakter os via mail eller Skype – alle ugens dage mellem kl 8:00 og 22:00