CloudSupport.dk

Skole It

Skole it fra CloudSupport – så I kan lave skole.
CloudSupport hjælper jeres skole og uddannelse med at køre den basis-it, som sikrer at jeres elever, undervisere og administrativt ansatte altid har stabil og driftssikker it. Med andre ord sikrer vi, at vi supporterer jeres it sådan, at I kan anvende jeres ressourcer på at lave skole.

It-support:
It-support ydes online eller offline bestemt at jeres behov, og vi arbejder gerne uden for normal åbningstid. Vi kan supportere det meste klientudstyr såsom PC-udstyr på Windows og Mac, Tablets og øvrige mobile devices på Android, WP og iOS, Scan- og printenheder.

It-administration:
CloudSupport kan hjælpe jer med administration til styring af jeres brugeres adgange til it-systemer, administration af jeres websites og øvrige web- og portalløsninger. Vi kan også rådgive jer i anvendelsen af eksisterende administrative systemer og ved overgang til ændret anvendelse med eventuel anvendelse af hostede eller rene Cloudløsninger. Konsulentydelser på server, netværk og øvrig infrastruktur:
Har I behov for problemløsning eller implementeringer i jeres egen fysiske eller jeres hostede infrastruktur på servere og netværkskomponenter eller serverside applikationer, kan vi hjælpe med stærke specialister med mange års erfaring i drift og udvikling af større infrastrukturmiljøer.
Konsulentydelser på servere, netværk og øvrig infrastruktur:
Har I behov for problemløsning eller implementeringer i jeres egen fysiske eller jeres hostede infrastruktur på servere og netværkskomponenter eller serverside applikationer, kan vi hjælpe med stærke specialister med mange års erfaring i drift og udvikling af større infrastruktur miljøer.
Udvikling og projektledelse:
CloudSupports konsulenter har mange års erfaring med it udviklings- og implementeringsprojekter. Vi kan støtte projekter som I selv driver, vi kan planlægge, lede og gennemføre projekter som I allerede har sat rammerne for med eller uden vores mellemkomst. Vi kan naturligvis også påtage os at gennemføre jeres projekt som en totalentreprise, hvor vi giver et bud løsning af jeres specificerede krav til en løsning.
Webudvikling:
Hvad enten I har brug for et mindre website til at markedsføre jeres forretning, organisation eller øvrige aktiviteter, eller I har behov for en omfattende shop, et Intranet eller Corporate site, kan vi hjælpe.
Kontakt os for reference liste.
Cloud anvendelse:
Påtænker I at starte en ny virksomhed eller organisation, ønsker I at minimere jeres omkostninger til drift på jeres egne servere, eller har I dyre licencer, kontrakter og aftaler på konventionel hosting, kan det være en god ide at overveje, om Cloud anvendelse kan være en bedre løsning.  Som nystartet kommer man hurtigt og enkelt i gang og får dækket de fleste af sine it-behov ved at anvende Cloudservices, som ligger på servere hos en lang række udbydere som Microsoft, Amazon, Google, RackHosting, e-conomic, osv.

Skal du bruge hjælp nu og her: It-support nu ?

* Se vores priser på it-support, konsulentydelser, projektledelse og øvrige ydelser her: Priser