CloudSupport.dk

Vores priser

Online support til brugere og på klientudstyr. Via telefon, mail, chat og evt. med fjernovertagelse af udstyr 599.-/time  Ydelsen omfatter online support på alle typer udstyr og brugere. Dog ikke servere og infrastruktur komponenter.
Onsite support til brugere og på klientudstyr hvor vi er fysisk tilstede på jeres lokationer 699.-/time
Ydelsen omfatter onsite support på alle typer udstyr og brugere. Dog ikke servere og infrastruktur komponenter.
Online it-administration på cloudløsninger og infrastruktur 749.-/time  Ydelsen omfatter online administration på Cloudservices, servere og it-infrastruktur komponenter.
Onsite eller online Konsulentarbejde på server- og infrastruktur onsite999.-/timeYdelsen omfatter alle former for arbejde med fejlsøgning, implementering og udvikling på server- og it-infrastruktur komponenter remote eller på jeres lokation.
Onsite eller online Konsulentarbejde omkring design samt rådgivnings- og projektledelses arbejde 1199.-/time
Ydelsen omfatter arbejde med design af it-infrastruktur, it-systemer, webudvikling og tilknyttet ledelses- og projektledelsesarbejde.

* Ved besøg som varer under 6 timer beregnes transport til 5.- pr. km med afsæt i Roskilde på Sjælland. Ved besøg på 6 timer og derover faktureres ikke for transport.

**alle priser er excl. moms.

Vi laver også gerne en serviceaftale med jer. Klik for at se eksempler på serviceaftaler

Og husk!
Vi svarer altid indenfor max. 15 minutter såfremt du kontakter os via mail eller Skype – alle ugens dage mellem kl 8:00 og 22:00